3 români accidentați în Italia, unul mort pe loc. Șoferul a fugit de la fața locului

Un șofer, necunoscut încă, a lovit ieri seară în Acate (Ragusa) 3 bărbați români, unul dintre ei murind pe loc, după care a fugit fără a da ajutor răniților. Accidentul, conform Repubblica.it, a avut loc pe strada provincială 31, în apropierea sensului giratoriu de la Contrada Macconi, în Acate.

Cei 3 români mergeau în șir indian pe marginea străzii când au fost luați prin surprindere de automobilistul vitezoman, neidentificat încă la această oră, și care a omorât pe loc pe unul dintre ei, pe nume Rață Aurelian, în vârstă de doar 33 de ani. Ceilalți 2 români, unul dintre ei neidentificat încă, au fost transportați la spitalul Guzzardi din Vittoria, unde medicii, deși foarte reticenți în a da o prognoză, au declarat că nu sunt în pericol de moarte.

Cadavrul victimei a fost dus la morga cimitirului din Acate și pus la dispoziția Procurorului Adjunct de la Tribunalul din Ragusa, Gaetano Scollo, care va conduce investigațiile și va încerca să descopere responsabilul accidentului, care, după spusele site-ului Corriere di Ragusa, ar fi doar o chestiune de câteva ore, datorită prețioaselor informații date de cei doi români care au scăpat cu viață în urma accidentului.