Un bătrân din Italia și-a înjunghiat soția, apoi s-a sinucis aruncându-se de la balcon

1200-2023091994357 (3)

Un incident șocant a zguduit comunitatea din Castellanza, provincia Varese (Lombardia). Un bărbat în vârstă de 83 de ani, identificat ca fiind Renato Oggioni, și-a înjunghiat soția și apoi s-a aruncat de la etajul patru al clădirii în care locuiau.

Tragicul eveniment a avut loc în cursul nopții de luni spre marți, 19 septembrie, în jurul orei 2:30, pe via Solferino.

Potrivit informațiilor relatate de Today, soția pensionarului, Carla Marmonti, în vârstă de 77 de ani, ar fi fost cea care a sunat după ajutor.

În momentul sosirii forțelor de ordine și ale echipelor de salvare, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge ,în interiorul apartamentului, strângând în mână cuțitul cu care fusese înjunghiată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ușa locuinței era încuiată, astfel că a trebuit să fie spartă pentru a permite accesul salvatorilor și carabinierilor.

Echipele carabinierilor din Busto Arsizio și Castellanza, care au răspuns imediat apelului, au descoperit, de asemenea, că Renato Oggioni se aruncase de la balcon, decedând instantaneu din cauza impactului.

Serviciile medicale au intervenit rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor femeii, care a fost transportată în cod roșu la spitalul din Legnano.

A fost supusă unei intervenții chirurgicale și, potrivit declarațiilor medicilor, starea ei este extrem de gravă, femeia luptându-se între viață și moarte.

Motivele care au stat la baza acestui act de violență extremă sunt încă neclare, iar investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Comunitatea din Castellanza este în șoc, încercând să înțeleagă cum a putut avea loc o astfel de tragedie între doi oameni de vârstă a treia.