50 de euro pentru 15 minute de sex cu femei românce într-un bordel din Italia. Cine depășea timpul plătea mai mult

Cinci fete românce se prostituiau  în localul „New York Club”, din Marsico Nuovo, provincia Potenza, în Basilicata, local pus sub sechestru de către carabinierii unității din Viggiano, zilele trecute, relatează gazzettadellavaldagri.it.

Structura figura înregistrată ca un „centru cultural” dar de fapt oferea sex contra cost, ca într-un adevărat bordel. Membrii clubului plăteau câte 50 de euro la intrare, plata acestor bani permitea doritorilor să intre și să își aleagă o parteneră cu care să întrețină raporturi sexuale. Confidențialitatea clienților era garantată de pereții ridicați în fața ferestrelor camerelor unde aveau loc orgiile sexuale. În acest fel, era protejată intimitatea clienților dar și a prostituatelor. Contrar așteptărilor și măsurilor de precauție luate de organizatori, „bordelul” a fost descoperit.

Potrivit investigatorilor, activitatea de prostituție era organizată de președintele clubului, alături de alte trei persoane, inclusiv o femeie română în vârstă de 40 de ani, care este acum investigată de Procuratura Republicii din Potenza pentru exploatare și instigare la prostituție.

Potrivit primelor reconstituiri, președintele clubului, un italian în vârstă de 50 de ani originar din provincia Salerno, punea la dispoziție camere private clienților doritori care puteau întreține relații sexuale cu fete venite din România și încasa plata pentru aceste servicii. Tot el era cel care recruta fetele, cu promisiunea unui loc de muncă bine plătit, și le găzduia în apartamente deținute de el. Alți doi cetățeni italieni, tot din Salerno se ocupau de transportul fetelor de la club la domiciliu.

Femeia română ținea contabilitatea localului, impunea prețul pentru clienți, plătea prostituatele, dividea încasările cu ceilalți membri ai bandei. Tariful inițial pentru clienți era de 50 de euro pentru 15 minute de stat cu o prostituată, iar femeia română urmărea cine depășește acest timp pentru a-i cere mai mulți bani, în funcție de timpul petrecut cu prostituata respectivă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Localul se bucura de o numeroasă clientelă,  fiind poziționat într-o zonă foarte traficată dar tocmai unii dintre clienții prostituatelor au fost cei care au declarat autorităților ceea ce se petrecea de fapt în interiorului „centrului cultural.” Investigațiile au stabilit, de asemenea, că raporturile sexuale nu aveau loc numai în sectorul privat al clubului, ci și în hotelurile din zonă prin întâlniri stabilite anterior.