7 noiembrie 2017: cele mai recente anunțuri cu locuri de muncă disponibile în toată Italia

În Italia există diverse platforme online unde angajatorii publică anunțurile cu locurile de muncă disponibile, printre cele mai renumite fiind subito.it, indeed.com, jobrapido.com, infojobs.it, bancalavoro.it.

Deși numărul acestor site-uri este foarte mare și multe dintre acestea sunt specializate pe sectoare anume, după părerea noastră cel mai eficient și mai ușor de consultat rămâne doar unul: subito.it.

Platforma oferă atât o opțiune de căutare pe baza unui cuvânt cheie (exemple: badante, cuoco, autista, muratore, etc), cât și filtre de căutare pentru fiecare regiune în parte și chiar și pentru fiecare localitate, cum se poate observa și în imaginea de mai jos.

Printre cele mai recente anunțuri cu locuri de muncă apărute astăzi, 7 noiembrie 2017, se numără (click pe link pentru a vedea anunțul complet în limba italiană și datele de contact):

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru a vedea toate anunțurile cu locuri de muncă disponibile, ordonate după dată, de la cel mai recent la cel mai vechi, puteți accesa acest link.