Asociația consilierilor români aleși în Italia, seminarii în cadrul proiectului „Sunt informat, particip și decid”

La 28 și 29 iulie a.c., vor avea loc la Milano și Torino primele două seminarii din cadrul proiectului „Sunt informat, particip și decid” al asociației Politeia din Roma – organizație care grupează consilieri români aleși în Italia, în consiliile locale peninsulare.

Prin acest proiect, asociația menționată promovează participarea românilor și a cetățenilor europeni la viața politică și socială italiană – componentă esențială a integrării comunităților noastre în societatea gazdă, cu efecte pozitive asupra relațiilor intercomunitare actuale și viitoare, se menționează într-un comunicat al asociației Politeia.

La Milano, manifestarea va fi organizată cu sprijinul Consulatului General al României, la sediul acestei instituții – via Gignese nr. 2 – la data de 28 iulie, ora 17.00.

La Torino, va avea loc la 29 iulie, ora 16.00, la Primăria Orașului Torino, Sala delle Colonne, Piazza Palazzo di Citta 1, fiind organizată cu sprijinul Consulatului General al României și Primăriei Torino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La ambele manifestări intrarea va fi permisă în limita locurilor disponibile. La întâlniri se va putea participa și on line, accesând link-ul care va fi publicat în aceeași zi pe pagina Facebook a asociației sau scriind un e-mail la: lucicastudiocultura@gmail.com.

Distribuie acest articol