Italian dat afară din casă de soție după ce a refuzat să se culce cu ea. Femeia era prea beată

Un bărbat italian, în vârstă de 40 de ani și rezident în Ancona, provincia cu același nume din Marche, a fost scos afară din casă de soție după ce a refuzat întrețină raporturi intime cu ea. Femeia a început, de asemenea, să arunce cu obiecte după el, atât când s-au certat în interiorul locuinței, cât și pe fereastră, după ce bărbatul a fugit în stradă.

Episodul este relatat de cotidianul Corriere Adriatico, care scrie că era în jurul orei 23:00 din seara zilei de marți, 2 august 2022, când vecinii celor doi soți au sunat la poliție și au solicitat intervenția unei patrule pe via Scrima din Ancona, după ce i-au auzit certându-se.

Odată ajunși la fața locului, polițiștii au stat de vorbă cu individul, pe care l-au găsit în stradă și care s-a plâns că soția sa a devenit agresivă, aruncând cu obiecte după el, chiar și pe fereastră, după ce a părăsit locuința, supărată fiind că a refuzat să se culce cu ea. Motivul refuzului: femeia era prea beată, precizează sursa citată.

După ce au ascultat versiunea bărbatului de 40 de ani, polițiștii au intrat în casă și au stat de vorbă și cu soția acestuia. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a confirmat în fața forțelor de ordine cele declarate de soțul ei, cu excepția faptului că ar fi aruncat cu obiecte după el.

Polițiștii au solicitat între timp intervenția unei ambulanțe la casa respectivă pentru a verifica starea de sănătate a femeii. Aceasta a refuzat orice tip de tratament însă și cu atât mai mult transportul la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru a evita ulterioare probleme, bărbatul italian a petrecut noaptea la un amic și a refuzat să depună plângere împotriva soției. Polițiștii, în schimb, au invitat-o pe soția acestuia să modereze, pe viitor, cantitatea de alcool consumată.

Distribuie acest articol