Român mort la numai 26 de ani în Italia, victima unui dramatic accident rutier

Un tânăr de naționalitate română și în vârstă de numai 26 de ani și-a pierdut viața astăzi, 14 octombrie 2022, în urma unui accident rutier petrecut în Modena, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna.

Din primele informații relatate de Modena Today reiese că totul s-a petrecut pe Strada Cucchiara din cartierul Baggiovara, în jurul orei 11:20 din această dimineață când un autoturism s-a izbit frontal de o cisternă.

Conform declarațiilor unor martori, autoturismul, care era condus de tânărul român de 26 de ani, a intrat într-o depășire periculoasă și s-a izbit de cisternă, care venea din sens opus.

Cisterna de care tânărul român s-a izbit cu mașina. Foto: ModenaToday.it

În urma impactului dintre cele două vehicule, mașina compatriotului nostru s-a răsturnat de mai multe ori, lovind astfel și autoturismul pe care tocmai îl depășise, la volanul căruia se afla un bărbat de 60 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ambele autoturisme au ieșit apoi de pe carosabil, iar atât mașina condusă de șoferul român, cât și cisterna, au fost incendiate din cauza impactului puternic.

Mașina condusă de șoferul român. Foto: ModenaToday.it

Șoferul unei betoniere, care a asistat la întreaga scenă, a intervenit imediat și a stins incendiul de la ambele vehicule, iar la fața locului au fost solicitate serviciile medicale ale paramedicilor de pe ambulanțe.

Din nefericire, rănile suferite de românul de 26 de ani în urma accidentului i-au provocat decesul, iar paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bărbatul de 60 de ani, aflat în mașina depășită, a suferit și el răni, dar nu grave, acesta fiind transportat la spitalul din Baggiovara.

Și șoferul cisternei a suferit, de asemenea, câteva răni ușoare și a fost transportat la spital pentru ulterioare investigații.

La fața locului a intervenit apoi și Poliția Locală din Modena pentru investigațiile de rigoare, dar și mai multe echipaje de pompieri, pentru a recupera mașinile accidentate și a curăța drumul.

Distribuie acest articol