O adolescentă de 16 ani din Italia și-a ucis bunica cu mai multe lovituri de cuțit. „Ea m-a lovit prima”

O tânără de numai 16 ani din Paestum, localitate din provincia Salerno (Campania), și-a ucis bunica de 76 de ani înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuțit după o ceartă în familie. „Ea m-a lovit prima, apoi am pus mâna pe cuțit”, ar fi declarat adolescenta italiană, conform Corriere della Sera.

S-a întâmplat în seara zilei de luni, 7 noiembrie, iar dinamica celor întâmplate nu este încă pe deplin clarificată. Carabinierii cercetează cazul și se bazează deocamdată doar pe declarațiile fetei. Ea le-a mărturisit că bătrâna ar fi lovit-o prima cu cuțitul și s-ar părea că această variantă este cea reală, deoarece a fost transportată la spitalul din Eboli cu tăieturi la un braț.

Bunica sa, în schimb, a murit după ce a fost înjunghiată de patru ori în spate și de trei ori în alte părți ale corpului. Apoi, fata, într-o evidentă stare de șoc, a fugit din casă, plângând, cu hainele pline de sânge. Vecinii au văzut-o și au sunat la carabinieri.

Tragedia ar fi avut loc în timpul unui litigiu între nepoată și bunică, dar nu se cunosc motivele pentru care cele două se certau.

Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit. Cuțitul cu care a fost comisă fapta a fost sechestrat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol