Surpriza pe care a avut-o un italian la ieșirea din casă, un mistreț dormea pe preșul din fața ușii sale

Un locuitor al cartierului Quezzi din Genova a avut parte în dimineața de miercuri, 23 noiembrie, de o surpriză total neașteptată. Plecând la muncă în jurul orei 06:30, a găsit un porc mistreț dormind liniștit pe preșul din fața ușii apartamentului său.

S-a întâmplat într-un bloc de pe via Poligono, în zona unui cartier deluros.

Este greu de înțeles cum a putut mistrețul să intre în bloc, dar după toate probabilitățile s-a refugiat în interior pentru că nu se simțea prea bine. Bărbatul care a dat peste el a explicat că mistrețul nu părea să fie într-o stare foarte bună, reacționând foarte puțin la capturare.

Înainte de a suna la Poliția locală, care a activat apoi procedura de capturare a animalului împreună cu polițiștii regionali care gestionează fauna sălbatică din mediul urban, bărbatul a imortalizat scena cu fotografii publicate apoi de Genova Quotidiana.

Sursa foto: Genova Quotidiana

Animalul a fost sedat și luat de poliția regională.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După cum subliniază ziarele locale, cartierul deluros Quezzi, la fel ca toate dealurile din Genova, este o zonă în care se pot vedea deseori mistreți în număr mare, nu doar la apusul soarelui, ci și în miezul zilei.

Din fericire s-a întâmplat să provoace și accidente rutiere, pe lângă faptul că răstoarnă coșurile cu gunoi și provoacă teamă printre locuitori. S-a întâmplat deja ca unele exemplare să se strecoare în grădini și curți, dar niciodată să ajungă în interiorul unei clădiri locuite.

Distribuie acest articol