Tânără de origine română din Italia, câștigătoarea titlului de „Cea mai frumoasă din Ferrara”

Delia Pădure, în vârstă de 15 ani, de origine română, născută la Ferrara, în Emilia-Romagna, a câștigat concursul „Cea mai frumoasă din Ferrara”, organizat în fiecare an în orașul emilian, informează estense.com.

Delia Padure, a doua din stânga imaginii. Sursa foto: estense.com

În anul 2019, când a avut loc ultima ediție a concursului, titlul de „cea mai frumoasă” a fost câștigat tot de o tânără de origine română, Mirela Sava.

Mirela Sava, „La + Bella di Ferrara” 2019. Sursa foto: Telestense

Finala concursului de frumusețe „La + Bella di Ferrara” din 2022, eveniment ajuns la cea de-a 27-a ediție, a avut loc vineri, 9 decembrie, în Sala Estense.

Evenimentul, organizat în colaborare cu organizații caritabile, în ediția din 2022 a donat în totalitate veniturile comitetului Ferrara Telethon.

Seara, prezentată de Franco Casoni, a început cu proiecția unui videoclip istoric și cultural realizat de profesorul Francesco Scafuri, care a ilustrat celor prezenți istoria și curiozitățile sălii Estense cu scurte prezentări din cartea „Ferrara never told”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Protagonistele competiției au defilat apoi pe scenă în rochii de seară și costume de baie, evidențiind frumusețea, echilibrul și eleganța, pe coregrafia realizată de Jana Barisova.

Juriul a fost format din: influencerul din Reggio, Brunella Bigoni, dansatorul Mattia Mantovani și mister Notte Rosa, realizatoarea de bijuterii Paola Benini, designerul de modă Carlo Porta, Alison Marchiò de la Generali, influencerul bolognez Veronica Bagnoli, avocatul Rita Gagliardi, actorul de teatru Mirko Cusinatti, editorul calendaristic Lorenzo Zanirato Malemodel, modelul Mirela Ghita, antreprenorul Lello Masnada, Mirella Sava miss Notte Rosa și câștigătoarea ultimei ediții Elisa Ferrari.

Distribuie acest articol