Vedetă TV despre românii care muncesc în Italia: „În spatele zâmbetelor sunt multe lacrimi și multă muncă”

Simona Gherghe, prezentatoare și moderatoare în cadrul postului de televiziune Antena 1, și-a petrecut câteva zile de vacanță la schi, în nordul Italiei, împreună cu soțul său, Răzvan Săndulescu și cei doi copii ai lor, Ana și Vlad.

Abia întoarsă în țară, vedeta TV a făcut o postare pe Facebook în care și-a arătat admirația și recunoștința pentru românii care muncesc în Italia, despre care a spus că „în fiecare restaurant în care am pășit, i-am găsit acolo, la treabă.”

„Suntem de o zi acasă, după un drum obositor, dar am rămas cu gândul la oamenii din Ortisei, Tirolul de Sud. La românii noștri de acolo”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

„Știu că în Italia e o comunitate mare de români, oameni care au plecat de acasă cu gândul la o viață mai bună. Dar atât de mulți ca în Ortisei Val Gardena parcă n-am întâlnit niciunde în Italia.

În fiecare restaurant în care am pășit, i-am găsit acolo, la treabă. Chiar m-a întrebat Ana (fiica vedetei – n.r.): ‘mama, dar de ce în Italia toată lumea vorbește limba română?’ Chiar așa era…

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zâmbitori, amabili, fericiți că ne-au întâlnit, pentru că le-am amintit de acasă. Știu că în spatele zâmbetelor, sunt multe lacrimi de dor și de greu și multă, multă muncă.

Nimeni nu pleacă de bine de acasă, ci pentru BINELE de acasă. Oameni buni și dragi, plecați la muncă, în străinătate, vă mulțumesc și mă gândesc la voi! Sunteți în inima noastră!”, a mai adăugat vedeta.

În legătură cu imaginea pe care a folosit-o în postarea sa, Simona Gherghe a specificat:

„Aici suntem alături de Claudiu, Crina și Gabriela, la Pizzeria Cascade din Ortisei, unde am mâncat cea mai bună pizza cu ton din lume!”

Distribuie acest articol