Copii salvați în Siria de sub dărâmături după 17 ore de la cutremur. Fetița și-a protejat frățiorul mai mic

Doi copii, o fetiță și un băiețel, au fost scoși în viață de sub dărâmături după 17 ore de la cutremurul care a devastat Turcia și Siria.

Sora mai mare și-a protejat fratele mai mic cât timp au stat sub dărâmături, relatează Corriere della Sera.

Copii salvați în Siria de sub dărâmături după 17 ore de la cutremur. Sursa foto: Amilsa Laila – Twitter

O poveste incredibilă printre atâtea drame care au loc în aceste zile în Turcia și Siria, unde numărul victimelor teribilului cutremur care a lovit cele două țări în noaptea dintre duminică și luni continuă să crească.

Doi copii, frate și soră au fost scoși vii de sub dărâmăturile din orașul Idlib, din Siria, după 17 ore de la cutremurul din dimineața zilei de luni, 6 februarie. Fetița l-a protejat cu propriul corp pe frățiorul mai mic.

Ei au fost scoși la lumina zilei de către salvatori. Video mai jos:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Și în Turcia o mamă și cele două fiice ale sale au fost scoase în viață de sub dărâmături după 33 de ore. S-a întâmplat în Hatay, una dintre zonele cele mai puternic afectate de cutremur, în sud-estul Turciei.

Sursa foto: Anadolu Images

Bilanțul total provizoriu al cutremurului din Turcia și Siria a crescut la cel puțin 6.256 de morți, informează ANSA. Autoritățile au anunțat că victimele confirmate în Turcia sunt 4.544, iar în Siria 1.712. Răniții sunt până în prezent în număr de peste 26.000.

Distribuie acest articol