O italiancă le speria pe amantele soțului ei cu vrăji Voodoo. Condamnată la un an și jumătate de închisoare pentru hărțuire

O femeie din localitatea italiană Sarroch, provincia Cagliari din Sardegna, a ajuns la închisoare pentru hărțuire după ce a folosit păpuși Voodoo pentru a speria două femei dintr-o localitate învecinată.

Potrivit ziarului Il Messaggero, Savina Caripinteri, în vârstă de 62 de ani, a persecutat și amenințat o bună perioadă de timp două femei pe care ea le considera amantele soțului ei.

Cele două victime, în vârstă de 39 și 41 de ani și domiciliate în localitatea Villa San Pietro, s-au plâns în tribunal că inculpata nu numai că le hărțuia verbal, dar la un moment dat s-au trezit și cu prezervative aruncate de ea în grădina casei lor.

În interiorul prezervativelor, au mai spus femeile, Caripinteri introdusese șervețele cu diferite insulte scrise pe ele.

De asemenea, femeia de 39 de ani a declarat în fața judecătorului că inculpata a amenințat-o la un moment dat că-i va face rău și i-a arătat trei păpuși Voodoo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Una dintre ele nu avea picioare și alta avea 30 de ace înfipte în corp. Toate cele trei păpuși aveau scrise pe ele inițialele femeii agresate.

În sala de judecată, Savina Caripinteri a negat mereu toate acuzațiile, dar dovezile l-au convins pe judecător că femeia este vinovată și a condamnat-o la 18 luni de închisoare cu executare.

Distribuie acest articol