Nicolae, moldoveanul mort în Italia după ce s-a scufundat cu mașina într-un canal de apă

Bărbatul moldovean în vârstă de 37 de ani, care a murit la Padova într-un teribil accident rutier duminică dimineață, 7 mai, se numește Nicolae Botnari, informează Padova Oggi. Inițial, autoritățile au transmis că ar fi originar din România.

Nicolae lasă în urmă o soție și doi copii minori.

1200-2023050792131 (6)
Nicolae Botnari și mașina în care și-a pierdut viața. Sursa foto: Nordest24

Mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea și s-a scufundat în canalul de apă aflat de-a lungul străzii Via Sant’Orsola Vecchia, după ce șoferul a pierdut controlul.

Pompierii, sosiți din Padova și Veneția cu elicopterul Drago 149, au solicitat intervenția scafandrilor pentru a recupera corpul șoferului din mașina aproape complet scufundată. Din nefericire, bărbatul a fost găsit fără suflare.

IMG-20230507-WA0003

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce echipajele de salvare l-au scos pe Nicolae Botnari din mașina aproape complet scufundată, personalul medical prezent la fața locului a fost nevoit să declare decesul.

După descoperirea corpului neînsuflețit, mașina a fost recuperată cu ajutorul unei macarale. Operațiunile de salvare efectuate de pompieri s-au încheiat după aproximativ trei ore de intervenție.

Poliția de Stat și Poliția Locală desfășoară investigații pentru a clarifica cauzele accidentului. Prima ipoteză ar fi o ieșire accidentală și bruscă de pe șosea. Câțiva copaci au fost doborâți de mașină înainte ca aceasta să ajungă în apă.

Comunitatea moldovenilor din Padova a fost zguduită de această veste. Pe profilul Facebook al mamei bărbatului moldovean, cineva a transmis:

„Condoleanțele nostre, tanti Ana! Dumnezeu să îl ierte pe Colea și să-l primească în împărăția sa. Iar vouă, familiei, multă putere să vă dea Domnul ca să puteți trece peste această tragedie.”

Distribuie acest articol