Bărbat mort pe un aeroport din România, la scurt timp după ce a coborât dintr-un avion

O tragedie a avut loc sâmbătă, 13 mai 2023, la Aeroportul Internațional Satu Mare, unde un bărbat a suferit un stop cardiorespirator la scurt timp după ce a coborât dintr-un avion care venea de la Londra, Marea Britanie.

Conform relatărilor publicației locale PresaSM, incidentul s-a produs în jurul orei 12.45 când bărbatul, în vârstă de 60 de ani, s-a urcat într-o mașină.

Imediat după aceea însă, a început să se simtă rău în timp ce se îndrepta spre drumul de acces al Aeroportului Internațional Satu Mare.

El a coborât apoi din mașină și a suferit un stop cardiorespirator, iar mai multe echipaje medicale de prim-ajutor s-au deplasat la fața locului și au încercat să efectueze proceduri de resuscitare.

pompieri-satu-mare-aeroport-1
Sursă foto: presasm.ro

Din nefericire, victima nu a putut fi salvată și decesul a fost constatat chiar la fața locului. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la decesul bărbatului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Satu Mare pentru efectuarea necropsiei.

În acest moment nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni. În continuare, anchetatorii vor încerca să stabilească detaliile exacte ale acestui tragic incident.

Distribuie acest articol