Româncă din Italia, dată dispărută de frați la șapte ani după ce n-a mai dat niciun semn de viață

Doi frați caută răspunsuri, apelând la ajutorul poliției și al publicului pentru a afla informații despre soarta surorii lor dispărute fără urmă de aproape șapte ani.

Potrivit infobraila.ro, acest caz misterios a ajuns în atenția polițiștilor în această dimineață de sâmbătă, 15 iulie 2023, când un bărbat de 36 de ani din Brăila și sora sa din Anglia s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila solicitând ajutor pentru a găsi urme despre sora lor, Taparjan Ana-Maria, în vârstă de 39 de ani.

Familia nu a mai avut niciun semn de viață de la Ana-Maria din 2016, iar ultimul domiciliu cunoscut al acesteia se afla în orașul Torino din Italia.

taparjan-ana-maria-20230715
Taparjan Ana-Maria, 39 de ani. Sursă foto: infobraila.ro.

Femeia este descrisă ca având o înălțime de 170 cm, cântărind aproximativ 55 de kilograme, corp slab, ochi căprui și păr șaten închis.

De asemenea, are mai multe tăieturi pe antebrațe și o cicatrice postoperatorie pe piciorul stâng, întinzându-se de la șold la genunchi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În încercarea de a găsi răspunsuri și a rezolva acest caz, poliția a lansat o căutare la nivel național și internațional pentru Ana-Maria.

Oricine poate oferi informații despre locul în care aceasta se poate afla să apeleze numărul de urgență gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.