Un român își caută fratele plecat la muncă în Italia: „De 15 ani eu nu mai știu nimic de el”

Gheorghe, un bărbat din Iași, se află într-o căutare continuă pentru a afla soarta fratelui său, Petru, despre care știe că s-ar afla la muncă în Italia. De 15 ani, Gheorghe nu a mai vorbit cu fratele său.

Situația a fost expusă în cadrul emisiunii Acces Direct.

Ultima dată când Gheorghe a avut știri despre fratele său a fost înainte de decesul părinților lor.

Captură de ecran 2023-11-17 191135
Gheorghe și Petru, bărbatul care ar fi la muncă în Italia. Sursa foto: Acces Direct

„Înainte venea la mine, dar nu prea avea unde să stea. De 15 ani de zile nu mai știu de el”, a mărturisit Gheorghe într-o declarație emoționantă la Acces Direct.

Gheorghe a încercat să ia legătura cu toate persoanele care l-ar putea ajuta să-l găsească pe fratele său, inclusiv cu fosta lui iubită și cu primarul localității unde Petru s-ar fi mutat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Primarul i-a spus că Petru ar fi decedat cu vreo 3-4 ani în urmă, dar Gheorghe nu acceptă această versiune fără dovezi concrete.

Recent, fosta iubită a lui Petru a oferit noi informații, afirmând că acesta a plecat în Italia pentru muncă, dar relația lor s-a încheiat curând după aceea. Ultima dată când au vorbit a fost acum 12 ani și ea nu are alte detalii despre soarta lui Petru.

Ulterior, contrar declarațiilor lui Gheorghe, primarul a negat că i-ar fi spus acestuia că Petru a murit, adăugând astfel un nou strat de mister în povestea deja complicată.

Cu toate aceste informații contradictorii și lipsa unor dovezi concrete, Gheorghe continuă să caute adevărul despre fratele său.