Tragedie pe un șantier din Italia, un muncitor român și unul italian au murit după ce s-a prăbușit un zid peste ei

Accident grav la locul de muncă în Crotone (Calabria), doi muncitori, unul de naționalitate română și un italian au decedat și un al treilea a fost rănit de prăbușirea unui zid de susținere pe un șantier de construcții aflat de-a lungul străzii care duce din oraș spre zona arheologică de la Capo Colonna.

Locul accidentului de muncă în care și-au pierdut viața un muncitor român și unul italian. Un al treilea, italian, este grav rănit. Foto: quicosenza.it

Victimele accidentului nefericit sunt românul Chiriac Dragoș Petru, în vârstă de 35 de ani, și Giuseppe Greco, italian de 51 de ani.

Giuseppe Greco, în vârstă de 51 de ani, era un lucrător experimentat care lucrează de mai mult timp cu societatea CrotoneScavi și Dragoș Petru Chiriac, în vârstă de 35 de ani, împliniți luna trecută, pe 10 martie, era născut la Botoșani, în România. Cei doi au murit în această dimineață în Crotone după ce un perete vechi de susținere s-a prăbușit peste ei.

Giuseppe Greco, italian de 51 de ani și Chiriac Dragoș Petru, în vârstă de 35 de ani, originar din Botoșani, morți pe un șantier din sudul Italiei după ce un zid de susținere s-a surpat peste ei. Foto: Crotone News

La locul accidentului s-au deplasat carabinierii, ambulanțele și pompierii care asigură zona, după ce au extras din moloz cel de-al treilea lucrător, un alt italian.

Victimele au fost imediat transportate la spitalul din Crotone.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol