Bărbat român își taie venele pentru o conațională cunoscută pe Facebook. A venit din Spania până în Italia să o vadă dar aceasta l-a refuzat

Totul s-ar fi întâmplat miercuri după-amiază, 18 aprilie 2018, în jurul orei 15.00, în localitatea italiană Vaglia (Firenze), când un bărbat român de 33 de ani ar fi încercat să se sinucidă tăindu-și venele.

Potrivit celor relatate de presa locală, bărbatul locuiește în Spania dar a venit până în Italia pentru a vedea o femeie, româncă și ea, pe care a cunoscut-o pe Facebook și de care se pare că s-a îndrăgostit. Din păcate, femeia nu împărtășea aceleași sentimente pentru el și a fost nevoită să-l refuze.

„Refuzat de fată, a recurs la un act anormal de auto-leziune, încercând să-și taie venele. Unii trecători au observat bărbatul căzut la pământ și au tras alarma”, scriu carabinierii într-un comunicat.

Conaționalul nostru a fost transportat cu cod roșu la spitalul Careggi din Firenze unde se află internat și în prezent și este ținut sub observație. La fața locului au intervenit carabinierii din zonă pentru a ancheta asupra cazului.

Distribuie acest articol