O „badantă” româncă din Italia cultiva droguri la domiciliul bătrânului îngrijit

O îngrijitoare de origine română, în vârstă de 50 de ani, rezidentă la Penne, provincia Pescara, a fost descoperită că împreună cu partenerul său cultiva cannabis la domiciliul bătrânului pe care femeia îl îngrijea.

Carabinierii companiei din Penne au denunțat pentru cultivare și deținere în scopul comercializării de droguri, pe femeia română de 50 de ani cu inițialele I.M.P. și pe concubinul acesteia, M.N. de 57 de ani.

Cei doi au folosit două recipiente goale de la vopsele de construcții și au creat o mică „plantație” de canabis. Șapte plante frumoase, verzi și cu frunzișuri luxuriante, cu o înălțime cuprinsă între 20 și 70 de centimetri.

Vasele cu plantele „miraculoase” se aflau pe balcon și în curtea casei deținute de bătrânul pentru care femeia lucra ca îngrijitoare și care nu era la curent cu îndeletnicirile femeii, scrie Abruzzo Live.

Carabinierii presupun că cei doi nu ar fi fost conștienți de ce fel de plante era vorba și la ce folosesc. Cel puțin, așa au declarat „grădinarii”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ce este canabisul sau cânepa indiană

Este o specie care face parte din genul Cannabis, familia Cannabaceae, fiind o plantă aromatică. Frunzele și îndeosebi florile (mugurii) plantelor de cânepă indiană conțin o substanță chimică (drog) cunoscută sub numele de THC (acronimul de la tetra-hydro-cannabinol), care provoacă persoanei care o fumează sau o digeră o senzație de euforie.

Distribuie acest articol