Italia: Îngrijitoare română zdrobită de remorca unui tractor, în stare gravă la spital

Tragic accident în această dimineață, de 6 iulie, la Onè di Fonte, în provincia Treviso din nordul Italiei, într-o companie agricolă privată. O femeie română a fost zdrobită de căruciorul-remorcă al unui tractor care, din motive încă neelucidate, s-a desprins de vehiculul agricol și a târât corpul femeii pe o pantă, strivindu-l sub greutatea sa.

Victima este o îngrijitoare română în vârstă de 62 de ani și lucra pentru bătrânul proprietar al terenului agricol. În momentul accidentului, care a avut loc pe via San Nicolò, numărul 3, pe remorca respectivă era amplasat echipamentul pentru a se efectua tratamente fitosanitare pe podgoria cu viță de vie. Din motive încă necunoscute, remorca tractorului s-a desprins cauzând căderea femeii, care a fost târâtă pe panta din apropiere.

A fost necesară intervenția elicopterul sanitar, iar medicii, având în vedere gravitatea condițiilor femeii românce, au decis transferul său la spitalul Ca ‘Foncello din Treviso.

Inițial, surse din presa italiană scriau că românca a decedat în urma rănilor suferite. Publicația Corriere del Veneto ne informează însă, că femeia este în condiții grave dar în viață, după ce a suferit un politraumatism la nivelul membrelor și o leziune gravă a capului și una toracică.

La locul accidentului, pentru investigații, se află în aceste momente carabinieri și inspectorii Spisal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol