Incendiu în Italia: Femeie română moartă după ce i-a luat foc apartamentul. Alte 6 persoane rănite

Tragedie în regiunea Alto Adige din Italia, la Brunico, unde o femeie română de 46 de ani, și-a pierdut viața în această dimineață de marți, 17 iulie, după un incendiu izbucnit în interiorul apartamentului în care locuia. Alte 6 persoane rănite sau intoxicate cu fum au fost transportate la spital, informează altoadige.it.

Pompierii au fost avertizați în jurul orei 9:00 cu privire la un incendiu într-un bloc de apartamente în Via Josef Ferrari, în apropiere de centrul educațional al orașului. Din păcate, flăcările făcuseră deja o victimă. Este o femeie de origine română, rezidentă de  mult timp la Brunico, care locuia la etajul al treilea al clădirii și care a decedat.

Șase persoane au avut nevoie de spitalizare printre care și un copil cu mama sa.

După toate probabilitățile incendiul a fost provocat de o scurgere de gaze care a avut loc noaptea trecută în apartamentul victimei și care a dus la izbucnirea incendiului. Sunt încă în curs de desfășurare cercetări pentru a se stabili, însă, cauza exactă a declanșării focului ucigaș.

33 de locatari ai imobilului respectiv au fost evacuați momentan iar la fața locului au intervenit popmpierii, personalul sanitar de la 118 și carabinierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol