Românii din străinătate jigniți de senatorul român Niculae Bădălău: „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”

Potrivit publicației Digi24, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a publicat o filmare în care senatorul PSD Niculae Bădălău dansează la un eveniment pe o manea în care solistul cântă „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”.

În filmarea completă se mai aud versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău, scrie sursa mai sus citată.

PSD se pi** pe toți oamenii cinstiți.

Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul.Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică.

Posted by Adrian-Claudiu Prisnel on Friday, 31 August 2018

„Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc”, scrie deputatul Prisnel.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, adaugă Adrian Claudiu Prisnel.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a fost urmărit penal pentru trafic de influenţă

Acesta a fost acuzat că ar fi apărat interesele unor firme suspectate de evaziune fiscală prin intervenţii la persoane din Prefectura Giurgiu, ANAF şi APIA, informează Adevărul.

În anul 1988, Niculae Bădălău a fost condamnat la un an de închisoare cu executare la locul de muncă. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grâu pe care i-a vândut unui localnic pentru 1200 de lei. Bădălău a fost ulterior graţiat de Nicolae Ceauşescu. Dar senatorul neagă că ar fi avut probleme cu justiţia vreodată.

Nicolae Bădălău, șeful PSD Giurgiu are zeci de mii de euro în conturi, bijuterii, tablouri şi cinci terenuri.

Distribuie acest articol