Liliana, îngrijitoarea română dispărută la Roma, apelul familiei: „Sperăm să fie bine!”

Liliana State este o româncă în vârstă de 50 de ani, originară din comuna Unguriu, județul Buzău care lucra de 13 ani la Roma, în Italia. Despre Liliana nu se mai știe nimic de duminică, 2 septembrie, când a ieșit din casă și nu s-a mai întors. Familia unde lucra ca îngrijitoare a denunțat dispariția sa la poliție.

Fiul ei, aflat în România ne-a mărturisit: „Am vorbit cu câteva persoane și da, este dispărută. Ar fi fost familia de italieni la poliție, acolo, să-i anunțe dispariția. Mai multe nu știu, telefonul îl are închis de duminică.”

Liliana luase drumul străinătății cu mai mulți ani în urmă

Se oprise la Roma, în capitala Italiei, unde lucra ca îngrijitoare în zona Torre Maura. De duminică dimineață, telefonul conaționalei noastre este închis și nimeni nu mai știe nimic de ea.

„Este plecată de aproximativ 13 ani în străinătate, în ăștia 13 ani a venit o singură dată în țară acum 5 ani. Țineam legătura telefonic, asta însemnând un telefon, două pe lună. Ultima oară am vorbit acum o lună de zile în urmă și mi-a spus că este bine, lucrează, totul normal, nimic ieșit din comun. Sperăm să fie bine!”, ne-a mai spus băiatul Lilianei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cine a văzut-o pe Liliana după ziua de duminică, 2 septembrie, sau are informații despre unde s-ar putea afla în acest moment, este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri, să apeleze la numărul de telefon 112, sau să ne scrie pe adresa de email: contact@rotalianul.com.

Liliana State, 50 de ani, dispărută la Roma duminică, 2 septembrie. Foto: profilul public Facebook
Distribuie acest articol