Italia, român de 22 ani: „Fur ca să-mi cumpăr droguri, mama îmi ia salariul și nu-mi dă un ban”. Sparge 8 mașini într-o noapte

„Fur ca să-mi cumpăr droguri, pentru că mama mea nu vrea ca eu să am bani pe mână, de aceea salariul meu îl primește direct ea, la mine nu ajunge nimic. Fur ca să mă droghez, nu mă pot opri.” Acestea sunt scuzele unui tânăr român în vârstă de 22 de ani, surprins de carabinieri când se pregătea să spargă o mașină dintr-o parcare din Torino. Tânărul a fost arestat, informează La Stampa.

Carabinierii de la compania Barriera Casale au intervenit în Largo Tabacchi la ora 4:00 dimineața și au fost surprinși de prezența unui bărbat care se uita cu ajutorul unei lanterne în interiorul mașinilor parcate. Militarii au fost alertați în urma unui apel la 112, făcut de doi tineri care se aflau într-o mașină din apropiere și care l-au notat pe românul nostru. Carabinierii l-au urmărit pe băiatul de 22 de ani până în via Tabacchi unde l-au oprit și identificat.

Hoțul avea asupra sa mai multe bunuri furate și a recunoscut că a comis mai multe furturi în acea noapte. El a condus carabinierii în diferite puncte ale orașului unde jefuise în total un număr de 8 mașini. Apoi a făcut mărturisirea: „Mama îmi ia tot salariul, nu am cu ce să-mi cumpăr droguri iar eu nu mă pot opri.”

Distribuie acest articol