Italia: cine este bărbatul macedonean care a aruncat acid asupra Alinei și apoi a înjunghiat-o

Se numește Sheval Ramadani, are 32 de ani, este originar din Macedonia iar intențiile sale erau foarte clare: în seara zilei de ieri, 17 noiembrie 2018, Ramadani a încercat să-și ucidă fosta iubita, o tânără română de 30 de ani, aruncându-i întâi acid pe față, apoi înjunghiind-o cu un cuțit.

Sheval Ramadani, în partea de sus a imaginii. Alina Emilia Pavel în partea de jos , preluată de personalul medical de pe ambulanță. Sursa foto: cronachemaceratesi.it

Alina Emilia Pavel, victima bărbatului macedonean, are 30 de ani și lucrează ca dansatoare într-un club de noapte din localitatea Civitanova. Potrivit ziarului local Cronache Maceratesi, Alina și Ramadani au avut o relație de lungă durată, până când tânăra română a decis că nu mai vrea să aibă de-a face cu el. Macedoneanul se pare că avea o soție și copii în Macedonia, pe care i-a abandonat pentru femeia română.

Cu timpul, în relația sa cu Alina Pavel, Ramadani devenea tot mai gelos, nu-i plăcea că lucrează intr-un club de noapte și o suspecta că are alte relații. Gelozia bărbatului macedonean a împins-o pe conaționala noastră să termine relația cu el, dar acesta nu voia să accepte acest lucru. După mai multe insistențe care s-au finalizat mereu cu un refuz din partea româncei, Ramadani a decis că Alina trebuie să moară, dar nu înainte de a-i șterge de pe chip frumusețea folosind o sticlă de 75 de centilitri cu acid.

În seara zilei de ieri, în urma unei ultime tentative eșuate de a o convinge pe conaționala noastră să se întoarcă la el, macedoneanul a aruncat cu acid pe fața Alinei, iar aceasta, în încercarea de scăpa de furia bărbatului, a intrat în restaurantul ,,Tonno e Salmone” și a încercat să se refugieze în baie. Nu a mai apucat, fiindcă Ramadani a ajuns-o din urmă și a înjunghiat-o de 3 ori cu un cuțit.

Numai intervenția eroică a proprietarului restaurantului, Riccardo Scoponi, a făcut ca această violență asupra tinerei românce să nu se termine cu decesul acesteia. Scoponi a sărit imediat asupra bărbatului macedonean și l-a trântit la pământ, apoi, ajutat de un bucătar, l-a blocat până la sosirea forțelor de ordine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alina Pavel a fost transportată la spital și a fost operată de urgență, dat fiind că lama de 7 centimetri a cuțitului cu care a fost înjunghiată i-a străpuns ficatul.

,,Momentan pacienta se află în stare critică la Reanimare, situația este mai bună decât era ieri, când avea mai mult de 1 litru de sânge în abdomen. I-am făcut niște transfuzii și va trebui să așteptăm 72 de ore înainte de a spune că este în afara oricărui pericol”, a declarat doctorul chirurg Matteo Annesi, care a făcut parte din echipa de medici care a operat-o pe conaționala noastră.

Distribuie acest articol