Gorizia – femeie română dispărută de 2 zile. Fiica, îngrijorată, cere ajutor pentru a-și găsi mama.

Femeia din imagine se numește Rodica Tătar, are 56 de ani și este dispărută de 2 zile, ne-a declarat la telefon în această seară fiica sa, Alina Beldean.

Rodica locuiește de 10 ani în localitatea Gorizia, din provincia cu același nume, în ultimul timp aceasta împărțind locuința cu fiica sa, Alina, și cei 2 nepoți, copiii Alinei. Totul a fost bine până ieri dimineață, 12 decembrie, în jurul orei 08.00, când Rodica a dispărut din apartament fără nici o urmă și fără să lase nici un mesaj sau să avertizeze pe cineva.

Alina, îngrijorată acum de soarta mamei sale, deși a alertat și Poliția care investighează cazul, speră ca cineva, oricine, să-i dea cel mai mic semn că mama ei este bine și să o ajute să o găsească.

Rodica Tătar are 56 de ani, cum vă spuneam la început, are părul alb, tuns scurt, ochi căprui, și o înălțime de 1,60 metri. Nu știe nimeni, din păcate, cu ce era îmbrăcată la momentul dispariției și nu are semne particulare.

Orice informație care ar putea ajuta-o pe Alina să-și găsească mama, oricât de lipsită de importanță vi s-ar părea, poate fi de mare folos în aceste momente, când orice minut contează. De aceea, dacă aveți o astfel de informație, vă rugăm să o contactați de urgență pe Alina Beldean  la numărul de telefon 3281891426 sau să sunați la următoarele numere de telefon:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

112 – Carabinieri;
113 – Poliția;
0481 528111 – Poliția Municipală din Gorizia.

Distribuie acest articol