Italia: Tânăr român de 24 de ani își dă foc după o ceartă cu fosta iubită. În stare extrem de gravă la spital

Un gest nesăbuit care l-ar fi putut costa viața este cel al unui tânăr român în vârstă de 24 de ani, care la Melegnano, lângă Milano, și-a dat foc în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, după ce s-a certat cu fosta sa prietenă.

În timpul nopții de joi spre vineri, băiatul și-a dat foc în stradă, sub fereastra casei unde locuiește sora fostei sale iubite și unde aceasta se afla în vizită. Tânărul i-a cerut fetei, o româncă de aceeași vârstă cu el, să discute despre o eventuală reluare a relației dintre ei, încercând să o înduplece pe fosta sa prietenă să îl accepte în continuare ca iubit al său. La refuzul acesteia, care era practic o nouă confirmare pentru băiatul român că relația dintre ei a luat sfârșit, tânărul s-a stropit cu benzina pe care probabil și-o luase cu el și și-a dat foc.

Fata a asistat îngrozită la toată scena, băiatul a fost salvat de carabinierii ajunși imediat la fața locului și de personalul medical de la 118. A fost transportat de urgență la spitalul Niguarda dar condițiile sale sunt extrem de grave, prezintă arsuri de gradul 1 și 2 pe cap, pe mâini și pe spate, scrie Milano Fanpage.

Medicii se declară rezervați în ceea ce privește starea tânărului român, care depinde de evoluțiile ulterioare, dar pe moment spun că acesta nu ar fi în pericol să își piardă viața.

Distribuie acest articol