Italia: voiau să fure casa de marcat, dar au luat din greșeală un cântar electronic. Un italian și un român arestați pentru jaf armat

Au intrat într-o brutărie, mascați și înarmați cu un pistol, cu intenția de a fura încasările, dar au luat cu ei doar un cântar electronic, probabil crezând că era casa de marcat.

S-a întâmplat în seara zilei de ieri, 21 ianuarie 2019, în localitatea italiană Riposto din provincia Catania, unde doi tineri infractori, un italian de 27 de ani din localitate și un român de 18 ani rezident în Giarre, au jefuit o brutărie, relatează presa locală.

Cei doi, cu fața acoperită de o mască de schi și cu un pistol pentru asomarea animalelor în mână, au dat buzna în brutăria de pe Corso Italia din Riposto și au obligat-o pe soția proprietarului să se dea la o parte pentru a putea lua cu ei un cântar electronic pe care, se presupune, l-au confundat cu casa de marcat în care se află de obicei banii încasați de exercițiul comercial în cursul zilei. Apoi, cei doi infractori au ieșit din brutărie și au fugit cu cântarul la bordul unui scuter.

După scurt timp, însă, infractorii au fost interceptați de o patrulă de carabinieri care i-au dezarmat și le-au pus cătușele. Carabinierii au înapoiat apoi cântarul electronic proprietarului, în timp ce infractorii au fost conduși în penitenciarul din Piazza Lanza (Catania).

Distribuie acest articol