Italia: Bărbat român găsit cu gâtul tăiat în casă. Arestat colegul de apartament

Un bărbat român în vârstă de 58 de ani, cu o rană profundă la gât, a fost găsit în casă de către un prieten, la Jesolo, în provincia Veneția. Cercetat pentru tentativă de crimă este colegul de apartament al românului, un italian în vârstă de 60 de ani, care, pentru moment, neagă orice responsabilitate. Victima este în stare gravă și în pericol de a-și pierde viața, informează Venezia Today.

Bărbatul român rănit a fost găsit când era deja în agonie, în locuința de pe strada Olanda din Jesolo. Abia rănit la gât de colegul său de cameră, el a reușit să cheme un prieten care la rândul său a anunțat carabinierii și ambulanța. Transportat de urgență la spitalul din San Donà di Piave, a reușit să mărturisească anchetatorilor, că cel care l-a tăiat adânc în zona gâtului este italianul cu care împarte locuința. Italianul a fost găsit de carabinieri la scurt timp într-un bar din zonă, dar ar fi negat orice responsabilitate în incidentul petrecut.

De la spitalul din San Donà di Piave, românul nostru a fost transportat la spitalul din Padova, iar medicii au declarat că este în grave condiții și în pericol de a-și pierde viața.

Agresorul a fost dus la închisoarea Santa Maria Maggiore din Veneția și este acuzat de tentativă de crimă. Arma, un cuțit mic cu o lamă de aproximativ 10 centimetri, a fost găsit în interiorul apartamentului împreună cu numeroase alte probe care vor fi analizate în următoarele ore de anchetatori. Apartamentul unde locuiau cei doi și unde s-a petrecut fapta a fost pus sub sechestru.

Distribuie acest articol