Un român din Italia despre gestul celui care și-a distrus mașina: „Sper ca Salvini să te trimită acasă, ne faci pe toți de rușine”

Nu toți românii din Italia au fost de acord cu gestul șoferului român care, după ce a primit o amendă de 500 de euro și sechestru pe mașină pentru că circula ilegal cu numere românești, a preferat să-și distrugă mașina cu un levier decât să o predea autorităților în vederea sechestrării. „Ar trebui să te trimită Salvini acasă, ne faci de râs”, au comentat unii conaționali pe grupurile de socializare ale românilor din Italia.

Potrivit dispozițiilor legii, toate mașinile cu numere străine care aparțin cetățenilor rezidenți de cel puțin 60 de zile în Italia, trebuie înmatriculate în această țară. În caz contrar, autoturismele sunt confiscate provizoriu până la achitarea amenzii, iar în unele cazuri, dacă amenda nu este achitată în 180 de zile, autoturismul se confiscă de statul italian. Dacă amenda este plătită pe loc, proprietarul are obligația să ducă mașina într-un loc privat până la înmatricularea în Italia sau transportul ei în afara acestei țări.

Cum șoferul în cauză nu a avut cei 500 de euro să plătească pe loc amenda, mașina urma să îi fie ridicată de carabinieri, dar înainte ca acest lucru să se întâmple, românul nostru, supărat, a luat levierul și a început să spargă ferestrele autovehiculului, sub ochii carabinierilor italieni. Înainte de aceasta, i-a ordonat femeii care era împreună cu el să scoată din autoturism toate efectele personale, în timp ce el filma și publica live pe Facebook.

Iată ce scria un alt șofer român din Italia, despre gestul conaționalului său:

«Din ciclu „ia Salvini, mașina” și tu stai ca barosanul pe live în timp ce soția/prietena strânge obiectele din mașină, că tu, cocoș ce ești nu puteai să-i dai o mână de ajutor. Nu că ar fi meritat, cine se aseamănă se adună văzând că și „duamna” ta a dorit distrugerea mașinii în direct. Ca tu, mai apoi, să îți spargi geamurile ca un dobitoc ce ești. Bă, prostul Brăilei, mașina e confiscată deoarece există o lege! Dar tot a ta este! Acum să te văd cum o radiezi. Retardule, ne faci pe toți de rușine, sper ca Salvini să afle de minunățiile tale și să te trimită pe insula Brăilei la dat cu ghioaga în pește. Felicitări celor care l-au susținut în live…»

Mai jos, video postat pe Facebook de șoferul care și-a distrus singur mașina:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Român din Italia îşi distruge maşina confiscată, crezând că nu o mai poate recupera niciodată

Român din Italia îşi distruge maşina confiscată, crezând că nu o mai poate recupera niciodată. Sursa: Ergean Ringo. Toate detaliile, aici: https://bit.ly/2V7p350

Posted by OMG News on Tuesday, 19 February 2019

 

Distribuie acest articol