Pensionar italian, fără permis de conducere, lovește cu mașina o tânără română pe trecerea de pietoni

Accidentul a avut loc în jurul orei de prânz de marți, 2 aprilie 2019, în via Passo Buole din localitatea italiană Torino, unde o tânără română de 20 de ani a fost lovită de un automobil Opel Astra pe trecerea de pietoni, șoferul fugind apoi de la locul faptei.

Datorită informațiilor oferite polițiștilor de doi martori care au asistat la accident, autoritățile au reușit să obțină o descriere a mașinii și a automobilului condus. Agenții de poliție l-au identificat apoi pe șofer ca fiind un pensionar italian în vârstă de 70 de ani care locuiește în cartierul Mirafiori din Torino, relatează ziarul La Stampa.

Interogat de polițiști, pensionarul și-a recunoscut fapta, dar agenții au descoperit totodată nu numai că automobilul condus se afla sub sechestru administrativ pentru că a circulat fără asigurare, dar bărbatul italian nu avea nici măcar permis de conducere, acesta fiindu-i revocat de autorități.

Pensionarul este anchetat acum în stare de libertate pentru părăsirea locului accidentului și pentru că nu a oferit primul ajutor victimei, acestuia fiindu-i aplicată și o sancțiune de 8.000 de euro. Din fericire, tânăra noastră conațională nu a suferit răni grave.

Distribuie acest articol