Povestea unei românce disperate. S-a întors din Italia dar este nevoită să trăiască în mașină

Poveste tristă pentru o femeie română în vârstă de 57 de ani originară din Buzău, care s-a întors acasă după decesului soțului ei italian. Rămasă fără bani, Luminița Stoica a fost aruncată în stradă de rudele din țară. Singurii prieteni sunt vecinii şi cei doi căţei, scrie Adevărul.

Bărbatul cu care Luminița a fost căsătorită timp de 10 ani a murit pe neașteptate, ea şi-a vândut casa din Italia şi toate bunurile, apoi s-a întors în România alături de familie. După ce banii s-au terminat au început şi problemele, femeia susţine că a fost dată afară din apartament de fratele ei, spre disperarea vecinilor care o cunosc de o viaţă. Acum trăieşte în maşina adusă din Italia, alături de cei doi căţei care i-au rămas credincioşi.

Cotidianul Adevărul a publicat aici un video cu un interviu luat Luminiței Stoica.

„Nu le-am făcut nimic – spune femeia despre rudele sale – ei au vrut să mă dea afară pentru că nu le-am mai dat bani. Eu din Italia le-am trimis mereu bani. Am depus probe la judecătorie. A influenţat-o pe mama, care e bolnavă, să mă izgonească”, spune Luminiţa.

Femeia se află acum într-o stare nu tocmai bună de sănătate, fără bani şi fără asigurare de sănătate. Până la plecarea în Italia, femeia fusese contabilă la o şcoală din Buzău, fiind absolventă a trei facultăţi, scrie sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto: Adevărul

Distribuie acest articol