Trento – tentativă de viol asupra unei femei de 60 de ani. Arestat un român de 27 de ani.

S-a întâmplat în această dimineață de 2 februarie, 2017, la Trento, în provincia cu același nume, unde A.C.D., un cetățean român în vârstă de 27 de ani, cu numeroase antecedente la poliție, a fost arestat de agenții de poliție din Trento pentru tentativă de viol asupra unei femei de 60 de ani din localitate.

Femeia se afla în parcul din fața clădirii unde locuiește și unde a ieșit cu câinele la plimbare, însă, încercând să se întoarcă în locuința sa, a fost blocată de A.C.D. la intrarea în clădire, acesta făcând femeii propuneri indecente cu referire sexuală. Văzându-se refuzat, tânărul român, despre care ANSA.it afirmă că se afla sub influența alcoolului, a lovit femeia cu pumnul în față, încercând să o supună violului.

Din fericire, femeia avea la ea un spray paralizant cu care a reușit să îndepărteze agresorul și să fugă, chemând de urgență autoritățile la fața locului. Agenții de poliție au reușit să blocheze infractorul, care încerca să-și facă pierdută urma, acesta fiind momentan dus în arest preventiv la penitenciarul Spini din Gardolo, unde va rămâne până la data procesului.

Femeia care a fost victima acestei tentative de viol a fost dusă la spital unde i s-au dat 10 zile de îngrijiri medicale în urma violenței la care a fost supusă.

Distribuie acest articol