Modena – accident grav între un BMW și un camion. Cetățean român în stare critică și un cetățean albanez decedat.

Teribilul accident a avut loc luni, 6 februarie, 2017, în jurul orei 15:30, în localitatea Carpi din provincia Modena, la intersecția între via Chiese și via Morbinina, între un camion al firmei de curierat Meritrasporti din San Polo di Torrile, (Parma) și un automobil BMW la al cărui volan se afla un cetățean român de 24 de ani, cu inițialele R. P. L.

La volanul camionului, în schimb, se afla un șofer de origine albaneză, Ermir Blushaj, 21 de ani, al cărui tată este proprietarul firmei de curierat menționată mai sus. Impactul puternic între cele două mașini l-a aruncat pe Ermir prin parbrizul camionului, în timp ce cetățeanul româna rămas blocat în autovehiculul său, fiind nevoie de intervenția a două echipe de descarcerare care au lucrat mai bine de o oră la fața locului pentru a extrage tânărul român dintre rămășițele mașinii și a-l transporta la spital.

Tânărul albanez, deși îngrijit imediat de medicii de pe ambulanță și transportat la spitalul din Baggiovara, a decedat la scurt timp după intrarea în spital. Cetățeanul român se află și el acum în stare critică la același spital, medicii declarându-se rezervați în privința condițiilor de sănătate.

Din primele relatări, cauza accidentului pare a fi neacordarea priorității în intersecție din partea șoferului român, însă ancheta este încă în curs de desfășurare.

ACTUALIZARE 8 FEBRUARIE, 2017: Conform celor declarate de prietena tânărului român de 24 de ani, acesta și-a revenit aproape complet, lucru care ne bucură foarte tare. De asemenea, din cele declarate de aceasta, lucru care i-a fost confirmat și de autorități, cauza accidentului se pare că a fost neacordarea precedenței din partea tânărului albanez, Ermir Blushaj, care nu a oprit la stop în intersecția unde a avut loc tragedia, contrar informațiilor greșite pe care le-am primit inițial și pentru care ne cerem scuze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol