Mihăiță Bigu, dispărut în Italia de peste 3 săptămâni. Familia îngrijorată că s-a întâmplat ceva rău

Mihaiță Bigu, cetățean român în vârstă de 32 de ani, rezident în localitatea Montecatini Terme, provincia Pistoia, este dispărut fără urmă din data de 11 iunie 2019, anunță site-ul emisiunii italiene specializată în astfel de cazuri de dispariție, „Chi l’ha visto?”.

Mihăiță Bigu, 32 de ani, dispărut din data de 11 iunie 2019

În trecut avea o firmă de construcții, dar în ultimul timp trăia de la o zi la alta, precizează sursa citată. Din motive nespecificate încă, Mihăiță a trebuit să lase casa unde locuia de obicei și să trăiască într-un hotel. Până de curând, bărbatul avea o relație cu o femeie română și ea, cu care are o fiică, dar când relația lor s-a terminat, femeia împreună cu fiica lor s-au întors în România.

În seara zilei de 11 iunie, Mihăiță Bigu a împrumutat 50 de euro de la proprietara hotelului în care locuiește și a ieșit, iar de atunci nu se mai știe nimic de el. Nu are cu el documente de identitate, fiindcă se pare că le-a pierdut cu ceva timp în urmă, dar are telefonul cu el, care pare a fi închis însă. Ultimul access pe WhatsApp rezultă a fi în ziua dispariției, iar conturile sale Facebook și Instagram par a fi închise.

Familia conaționalului nostru este îngrijorată că acestuia i s-a întâmplat ceva, că se află în dificultate și speră în ajutorul tuturor pentru a fi găsit cu bine. Mihaiță (cunoscut de mulți și ca Michele) are 32 de ani, corp robust, 1,75 metri înălțime, ochi căprui, păr negru, iar ca semne particulare are tatuaje pe ambele antebrațe. Ultima oară a fost văzut în Montecatini Terme în data de 11 iunie 2019.

Oricine are informații care ar putea ajuta la găsirea acestui tânăr român, este rugat să sune la 112 – număr gratuit sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol