Două fete ucise de un șofer român a cărui familie este în Italia. Bărbatul le-a luat cu mașina la ocazii

Un caz cutremurător a îngrozit România, la locuința unui bărbat din Caracal anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, o tânără dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie și a Mihaelei Luiza Melencu, o altă tânără dispărută fără urmă. Gheorghe Dincă, taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto, este bănuit de crimă și cercetat pentru dispariția celor două persoane.

Gheorghe Dincă are 57 de ani, este căsătorit și are trei copii: doi băieți și o fată. Bărbatul locuiește singur, soția și cei doi fii muncesc în Italia, fiica lor ar sta la Timișoara, scrie presa din România. Dincă ar fi fost și el stabilit în Italia pentru puțin timp, dar a decis să se întoarcă în țară, singur, după ce s-ar fi certat cu partenera de viață.

Prima fată care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care pe data de 14 aprilie a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă. Ea a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei.

La trei luni distanță, pe 24 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța, tot cu o mașină de ocazie. Și ea dispăruse fără urmă. Alexandra a sunat la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

S-au cerut date de la STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane ale celor două fete, bijuterii şi bucăţi de haine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rămășițele umane au fost găsite în mai multe butoaie metalice, în fântână dar și în frigider. Surse citate de presa din România spun că rămășițele provin de la patru persoane. Inițial se știa că ar fi vorba doar de cele două fete, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

Alexandra Măceșanu și Mihaela Melencu
Distribuie acest articol