Patru români din Italia grav răniți într-un accident de mașină. Cel mai tânăr avea 15 ani

Patru tineri de naționalitate română au fost grav răniți într-un accident rutier care a avut loc la Pellegra, în provincia Cremona, astăzi, vineri 26 iulie. O fată de 27 de ani a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona, celelalte victime sunt în vârstă de 15, 18 și 23 de ani.

Accidentul a avut loc puțin înainte de ora 12.00, la Castelleone, în zona localității Pellegra. Mașina Fiat Stilo la bordul căreia se aflau cei patru tineri români a părăsit carosabilul în timp ce se deplasa de-a lungul șoselei provinicale 89. Automobilul, scăpat de sub control, a ajuns în șanțul adiacent drumului după care s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat. Un client de la un bar din apropiere, care a fost martor la ceea ce s-a întâmplat, a alertat autoritățile la numărul de telefon 112.

Toți cei patru tineri care se aflau în interiorul autovehiculului au fost grav răniți. La locul accidentului s-au deplasat două mașini de la Crucea Roșie și trei ambulanțe. În condiții extreme se află fata în vârstă de 27 de ani care a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Cremona. Celelalte trei victime au fost duse și primesc ajutor medical la spitalul Maggiore din Crema.

Mai jos, imagini de la locul accidentului, publicate de Cremaonline:

Distribuie acest articol