Italia: A căzut și s-a lovit la cap, Alin a murit la numai 19 ani după aproape 3 săptămâni de chin

Avea doar 19 ani și era originar din localitatea Turț, județul Satu Mare, dar venise în Italia cu familia sa în urmă cu câțiva ani și trăia în Mogliano Veneto din provincia Treviso. În data de 17 septembrie tânărul român, ieșind într-o zi cu prietenii, a făcut greșeala de a fuma o țigară de marijuana care a dus la moartea sa.

Se numea Alin Vasile Lucuț și era internat la spitalul Ca’ Foncello din Treviso de mai bine dedouă săptămâni, după ce a fumat un joint care l-a făcut să se prăbușească la pământ, lovindu-se puternic la cap. Incidentul a avut loc în parcul Arcobaleno din Mogliano Veneto, în după-amiaza zilei de 17 septembrie, când tânărul nostru conațional se afla în compania a trei minori italieni cu vârste de 17, 16 și 14 ani.

Alin Vasile Lucuț decedat la numai 19 ani. Sursa foto: TrevisoToday.it

Adolescentul de 17 ani se pare că a fost cel care i-a oferit lui Alin țigara cu marjuana, scrie Treviso Today, iar după ce a fumat-o, a început să se simtă rău și a căzut la pământ, izbind capul puternic de asfalt. Când cei trei adolescenți italieni au văzut această scenă, l-au abandonat pe tânărul român în parc și au fugit.

Între timp, câțiva trecători au chemat ambulanța la fața locului, iar tânărul a fost internat  în spital în stare foarte gravă, atât din cauza intoxicației cu substanțele din țigară, cât și din cauza traumei craniene foarte gravă suferită la cap în urma căzăturii. Din păcate, tânărul de numai 19 ani a decedat pe patul de spital în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie 2019, după ce s-a luptat cu moarte mai bine de două săptămâni.

Carabinierii din localitatea de rezidență a conaționalului nostru investighează acum circumstațele în care s-a produs incidentul, cei trei adolescenți care erau cu el fiind denunțați în prezent la Procuratura din Treviso și anchetați pentru că l-au abandonat fără să-i ofere primul ajutor și pentru că i-au oferit substanța narcotică. Între timp, procurorul care se ocupă de caz a dat ordin ca asupra trupului neînsuflețit al tânărului să fie executată autopsia  pentru a descoperi cu exactitate ce substanțe a inhalat din acea țigară, de l-au făcut să-și piardă echilibrul atât de tare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Te-ar mai putea interesa și:

Distribuie acest articol