Dispărută în Italia! Florentina are 28 de ani și de două luni nu se mai știe nimic de ea

Florentina Burcea, o tânără română în vârstă de 28 de ani, a dispărut în urmă cu două luni pe când se afla în orașul Catania, din Sicilia. Are un copil mic care în prezent este încredințat bunicii sale, iar rudele nu cred că Florentina ar fi putut dispărea din propria voință, scrie Catania Today.

De două luni de zile, rudele, prietenii și nici bunica sa care îi îngrijește copilul, nu mai au nicio veste despre Florentina, aceasta a dispărut din Catania și nimeni nu mai știe nimic de ea. Totul pare foarte ciudat, deoarece tânăra ținea legătura cu bunica și copilul său, iar această tăcere li se pare tuturor plină de mister. De aceea, rudele s-au adresat autorităților semnalând dispariția româncei noastre.

Florentina se afla la Catania împreună cu un prieten, specifică sursa citată, iar ultima oară când a fost văzută își petrecuse seara în oraș.

Oricine are informații despre Florentina Burcea, a văzut-o în ultimele două luni sau știe unde se află, este rugat să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de telefon 112.

Burcea Florentina, 28 de ani. Dispărută în Italia
Distribuie acest articol