Italia: Un român a încercat să despartă 2 necunoscuți care se certau pe stradă, dar aceștia l-au bătut

„Am încercat să despart două persoane care se certau și ele m-au bătut.”

Sunt cuvintele unui cetățean român în vârstă de 42 de ani care în jurul orei 03:00 din noaptea de sâmbătă spre duminică, 3 noiembrie, a intervenit între doi bărbați care se băteau în plină stradă, pe via Marconi, în cartierul Archi din localitatea italiană Ancona.

Potrivit ziarului Corriere Adriatico, bărbatul a fost găsit la pământ de o patrulă militară, iar când a fost întrebat ce s-a întâmplat, acesta a explicat militarilor că a încercat să despartă două persoane care se băteau, dar acestea s-au întors împotriva lui în schimb. Celor doi agresori se pare că nu le-a fost pe plac faptul că românul s-a băgat în treburile lor și au început să-l lovească pe el, iar când au văzut că se apropie mașina militarilor, au fugit.

O ambulanță a fost chemată la fața locului pentru a-i acorda ajutor medical românului, iar acesta a fost transportat la spital cu cod galben de urgență, unde i-a fost găsită o traumă craniană, drept urmare a loviturilor primite. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi ce s-a întâmplat acolo cu exactitate.

Distribuie acest articol