Moarte misterioasă pentru un român din Italia găsit fără viață în mașina sa

Un cetățean român în vârstă de 50 de ani a fost găsit fără viață în dimineața zilei de marți, 12 noiembrie 2019, în autoturismul său care se afla parcat pe via Orzinuovi din Brescia, într-o zonă împădurită de lângă râul Mella. Cauzele care au dus la decesul conaționalului nostru rămân un mister pentru anchetatori până la această oră.

Bărbatul român se pare că a fost internat în spital până sâmbătă, 9 noiembrie 2019, din cauza unor probleme de sănătate, scrie Qui Brescia. Odată ieșit din spital, bănuiesc anchetatorii, conștient că este bolnav, conaționalul nostru ar fi căutat un loc izolat unde să-și găsească sfârșitul. Nu este clar însă dacă bărbatul a murit din cauza problemelor de sănătate sau și-a luat viața singur, acest lucru urmând să fie descoperit cu ajutorul autopsiei asupra trupului neînsuflețit.

Nu au fost găsite urme de violență pe corpul său, iar investigatorii cred că este posibil ca bărbatul român de 50 de ani să fi stat acolo chiar și zile întregi, mai precizează sursa citată. Corpul fără viață al conaționalului nostru a fost observat stând inert în mașină de un trecător, care a chemat imediat o ambulanță, dar personalul medical nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Distribuie acest articol