Italia: Doi tineri români bătuți cu cruzime și jefuiți după petrecerea de Revelion

S-a întâmplat în jurul orei 06:00 din prima zi a acestui an în localitatea italiană Terni unde doi tineri de naționalitate română au fost bătuți cu bestialitate pentru un lănțișor de aur pe care jefuitorii l-au furat.

Potrivit ziarului Il Messaggero, cei doi români tocmai ieșiseră din localul în care au petrecut noaptea de Revelion și se aflau pe via del Raggio Vecchio când au fost abordați de alți doi cetățeni străini a căror naționalitate nu este cunoscută încă. Bărbații care i-au oprit pe conaționalii noștri au început pur și simplu să-i lovească fără milă, apoi au furat lănțișorul de aur pe care unul dintre români îl avea la gât și au fugit.

Proprietarul localului din care au ieșit victimele, care se pare că a fost martor la agresiune, a fost cel care a sunat la 112, iar la fața locului au sosit atât carabinierii, cât și o ambulanță care i-a transportat pe tinerii români la secția Urgențe unde unul dintre ei a fost diagnosticat cu o fractură de sept nazal, în timp ce prietenului său i-au fost găsite diferite traume la nivelul feței. Carabinierii din localitate au deschis o anchetă pentru a-i identifica pe cei doi jefuitori.

Distribuie acest articol