Cosenza – accident tragic în San Nicola Arcella. Un mort și trei răniți, printre care și un român în stare critică

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 2 aprilie 2017, în localitatea San Nicola Arcella, provincia Cosenza, pe Strada Statală 18, la kilometrul 254. În urma accidentului, un bărbat de cetățenie italiană și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite, printre care și un bărbat român, care se află acum în stare foarte gravă.

În accident au fost implicate trei automobile: două Alfa Romeo 147 și un Mercedes. Una dintre cele două mașini Alfa Romeo, la bordul căreia se afla un bărbat de cetățenie italiană, Domenico Limongi, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi lovit de autoturismul Mercedes care venea din sens opus și la bordul căruia se afla un bărbat român, a cărui generalități nu au fost dezvăluite încă de autorități.

Cel de-al doilea automobil Alfa Romeo, la bordul căruia se aflau doi tineri din regiunea Campania, s-a lovit și el de cele două mașini implicate în accident, cei doi tineri rămânând însă doar cu câteva răni ușoare, din fericire.

Domenico Limongi, șoferul primului autovehicul Alfa Romeo, a decedat în timp ce era transportat cu ambulanța la spitalul din localitatea Cetraro, iar bărbatul român, rănit foarte grav, a fost transportat la spitalul din Cosenza unde medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Cazul este investigat acum de carabinierii din localitatea Scalea, pentru a descoperi dinamica și eventualul responsabil, relatează Agenzia Giornalistica Italiana.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol