Un tânăr român din Italia debutează în muzica rap cu melodia „Zero Sentimenti”

Un tânăr rapper de origine română, cu numele de scenă Vaysy, care trăiește la Gropparello, în provincia Piacenza, a debutat recent cu primul său single, „Zero Sentimenti”. Vasile Leordean trăiește în Italia de la vârsta de 5 ani și și-a construit singur un studio de înregistrări, informează Piacenza Sera.

Melodia „Zero Sentimenti”, compusă și interpretată de el însuși – aranjată de Yaroslav Sukmanov – este un fel de călătorie în timp și spațiu într-o lume care, reală sau virtuală, în funcție de cine o ascultă, te poate face să cazi sau să te ajute să te ridici. Cântecul, cu un ton dinamic, s-a născut cu intenția de a-l face pe ascultător să devină participant, lăsându-l liber să interpreteze genul călătoriei interioare povestită în cântec.

„Zero Sentimenti”, acum la radio și pe YouTube, va fi disponibilă în toate magazinele web începând cu 17 iulie, publicat de casa de discuri Terzo Millennio Records.

Vasile Leordean, nume de scenă Vaysy. Foto: Pagina oficială de Facebook

Pasiunea lui Vasile Leordean pentru muzică a început încă de la o vârstă fragedă.

Născut în România, Vasile Leordean (Vaysy) ajunge la Gropparello (PC) la vârsta de 5 ani. Atras imediat de lumea hip-hopului, la 14 ani căuta deja piese rap, în care să se oglindească. La vârsta de 16 ani, tânărul român a scris primele sale texte, pornind de la bazele pe care le-a găsit pe web. La 18 ani, datorită ajutorului său, mentorul McFebbo, intră într-un adevărat studio de înregistrări și înțelege că acesta este drumul care i se potrivește. Obosit de aparatul de înregistrare vocală al smartphone-ului, a început să lucreze într-o fabrică pentru a-și permite un mic studio de înregistrare, pe care și l-a construit de unul singur.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O pasiune care sperăm și îi dorim să îi aducă tânărului nostru conațional cât mai multe succese.

Distribuie acest articol