Perugia – șantaja un bătrân de 86 de ani, cerând bani de avort. Româncă de 29 de ani denunțată

Procuratura din Perugia a trimis în judecată o femeie de cetățenie română, în vârstă de 29 de ani, acuzată de șantajarea unui bătrân italian de 86 de ani cu care aceasta a avut raporturi sexuale timp de un an și jumătate.

Tânăra româncă a început prin a-i cere bani bătrânului pentru a cumpăra „pastila de a doua zi”, spunându-i octogenarului că a rămas gravidă în urma raporturilor sexuale avute cu el. Fără a se întreba măcar o clipă dacă la vârsta sa mai poate lăsa o femeie gravidă, bătrânul a dat curs cererii, crezând că totul se va termina acolo.

Dar relația sexuală dintre cei doi nu s-a terminat, așadar tânăra a profitat din nou de acest lucru spunând bătrânului de 86 de ani că a rămas iar gravidă, amenințându-l că dacă nu îi dă bani pentru avort, va duce sarcina până la capăt și va pretinde plata unei pensii alimentare pentru copil.

Povestea s-a repetat de cel puțin două sau trei ori, relatează ziarul La Nazione, până când bătrânul, deranjat de amenințările femeii, a discutat despre această problemă cu un medic.

Spre uimirea bătrânului, medicul i-a explicat fără a lăsa vreo umbră de dubiu că la vârsta sa este aproape imposibil să mai fie fertil, prin urmare o sarcină a cărei „autor” să fie el nu ar fi putut avea loc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bătrânul de 86 de ani a decis în acel moment să discute problema cu avocatul său, Pietro Gigliotti și, sfătuit de acesta, a denunțat femeia română de 29 de ani pentru șantaj.

În urma denunțului, anchetatorii au constatat că această situație de șantaj a avut loc între aprilie 2014 și octombrie 2015, timp în care femeia a profitat de ignoranța bătrânului pentru a-i cere de fiecare dată 500 sau 600 de euro pentru a efectua un avort.

Tânăra româncă va avea audiența preliminară la tribunal în luna iulie din acest an, unde va fi apărată de avocatul Giacomo Manduca, mai relatează sursa citată.

Conform Art. 629 din Codul Penal italian, infracțiunea de șantaj se pedepsește cu amendă între 1.000 și 4.000 de euro și închisoare între 5 și 10 ani.

Distribuie acest articol