Vicenza – muncitor român de 48 de ani moare zdrobit de un copac

Tragedia a avut loc în localitatea Asiago din provincia Vicenza, în după-amiaza zilei de marți, 23 mai 2017, când un bărbat român de 48 de ani care muncea la pădure, în zonă, și-a pierdut viața.

Din primele relatări reiese că bărbatul lucra la curățarea de ramuri a unui brad tăiat cu puțin înainte, împreună cu colegii săi, când un copac din apropierea lor s-a desprins din rădăcină și a căzut peste conaționalul nostru.

După apelul făcut la 118 de către colegii bărbatului, un elicopter a decolat imediat de la spitalul din Verona pentru a salva bărbatul și, deși medicii au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră, din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru.

O echipă a pompierilor a intervenit apoi pentru a scoate trupul neînsuflețit al bărbatului din pădure, transportându-l la cea mai apropiată stradă, de unde a fost preluat de o mașină mortuară.

Bărbatul român de 48 de ani era rezident în localitatea Canove di Roana din Vicenza, unde locuia de câțiva ani împreună cu familia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol