Italia: Un șofer român a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe autostradă

Un șofer român de TIR a ajuns la spital în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 12 septembrie 2020, după ce s-a răsturnat cu mijlocul de transport condus pe autostrada A4, în dreptul localității San Stino di Livenza (Venezia), informează ziarul Il Gazzettino.

Din primele informații reiese că accidentul a avut loc în jurul orei 3:00 din această noapte, probabil după ce șoferul a adormit la volan. Aflându-se în dreptul kilometrului 450+100, între cabina de taxare din San Stino di Livenza și ieșirea spre autostrada A28, conaționalul nostru se pare că a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul metalic de pe marginea șoselei.

După ce a distrus circa 60 de metri de parapet, TIR-ul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp. Șoferul, un bărbat român în vârstă de 57 de ani, a suferit unele răni și a fost transportat la spitalul din Portogruaro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri, în această dimineață, pentru a muta marfa (fructe și legume) în alt mijloc de transport și pentru a recupera TIR-ul.

Distribuie acest articol