O româncă din Italia care s-a aruncat în fața trenului a scăpat nevătămată. Mecanicul: „Credeam că a fost făcută bucăți”

Dramaticul eveniment s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 27 mai 2021, în gara de tren Quinto din Genova, unde o femeie a decis să se arunce în fața unui tren.

Din cele relatate de publicația locală Primo Canale reiese că femeia este de naționalitate română, este rezidentă în provincia Genova, are 50 de ani și nu s-au făcut publice motivele pentru care a recurs la acest gest.

Cert este, însă, că aceasta a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața unui tren regional și este doar un miracol faptul că a scăpat aproape fără nicio zgârietură.

„Am tras imediat frâna de urgență și trenul s-a oprit. Când am coborât, nu aveam curaj să merg să mă uit, credeam că acea femeie a fost făcută bucăți”, a declarat mecanicul de locomotivă.

„În schimb, era nevătămată, ca și paralizată, sub tren, dar aparent fără răni”, a mai adăugat el.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționala noastră a fost transportată apoi la spital, cu cod galben de urgență, dar numai ca măsură de precauție din cauza stării sale psihice, mai precizează publicația locală.

Distribuie acest articol