Născută în România și adoptată la vârsta de un an în Italia: „Cu mari emoții vă spun povestea mea”

O tânără în vârstă de 28 de ani, născută în România, la Râmnicu Vâlcea și adoptată de mică în Italia, o caută acum pe mama ei biologică. Ana Maria a făcut un anunț pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, cu speranța că cineva îi va recunoaște pe părinții care i-au dat viață și o va putea ajuta.

Redăm mai jos anunțul respectiv:

„Cu mari emoții o să vă spun povestea mea, sperând din tot sufletul într-un final fericit. Numele meu la naștere a fost Ana Maria Florea, sunt născută la data de 3 noiembrie 1993, la Râmnicu Vâlcea, după care, un an mai târziu, am fost adoptată în Italia de o familie minunată.

Am fost născută prematur, motiv pentru care am rămas în spitalul din Râmnicu Vâlcea pentru o perioadă de câteva luni.

Sunt aici printre voi, în căutarea mamei mele despre care știu că se numea atunci Maria Cristina Florea. Când m-a născut avea 20 de ani și mai avea încă o fetiță cu 3 anișori mai mare ca mine, pe nume Ploșniță Denisa Maria. Surioara mea pe atunci se afla în grija bunicilor din partea mamei, în comuna Băbeni, județul Vâlcea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Despre tatăl meu știu că era mai mic decât mama cu un an, că se numea Brichisală Florea și că locuia și el tot în Băbeni, județul Vâlcea.

Îmi doresc atât de mult să o găsesc măcar pe mama, să o cunosc și să-i vorbesc, să-i mulțumesc că mi-a dat viață și mai mult decât atât că mi-a dat posibilitatea de a avea o viață frumoasă alături de cei care au decis să mă iubească, părinții mei minunați.

Întotdeauna am simțit în sufletul meu o legătură strânsă cu mama care mi-a dat viață, deși am avut o copilărie fericită și o viață frumoasă, simțeam că în sufletul meu lipsește ceva, de fapt simțeam că îmi lipsește ea.

Sunt convinsă că aici cu ajutorul vostru oameni minunați voi reuși să o găsesc pe mămica mea căreia vreau să-i mulțumesc pentru cel mai prețios lucru, că mi-a dăruit viața. Distribuiți cu toții anunțul meu, orice distribuire ar putea ajunge la mămica mea, orice informație aveți scrieți în privat acestei pagini minunate care zilnic aduce zâmbetul în sufletele noastre! Vă mulțumesc tuturor!”

Distribuie acest articol